Lazee feat. Apollo Drive - Calling Out

Februari månad började och avslutades storslaget!

Lazee levererade ännu en hit "Calling Out". Låten släpptes den 1 februari och är resultatet av ett samarbete med Apollo Drive. Singeln lanserades i samarbete med Barnens Rätt I Samhället (BRIS) som genom låten "Calling Out" ville förmedla att de fått ett nytt telefonnummer till sin telefonlinje för barn och unga - BRIS 116111.
Februari månad avslutades även storslaget, videon släpptes på release festen den 26 februari på Sturecompagniet i Stockholm! Februari månad är bokstavligt talat fullbordad!

Den officiella BRIS låten "Calling Out" har redan nått framgångar som högsta nykomling på Digilistan och topp 10 på Itunes.

Intäkterna från låten går till förmån för BRIS. Ladda ner den officiella BRIS-låten med Lazee ft. Apollo Drive och stöd BRIS med 4 kr. Smsa; "Calling Out" till 72950. Kostnad 10 kr + eventuell operatörs kostnad.

Lazee kommer komma att bli ett ungt språkrör för organisationen BRIS och på så sätt nå ut och ge sitt stöd till så många barn som möjligt som behöver hjälp. Han kommer bli en verklig förebild för barn och ungdomar, han kommer lysa av tro, hopp och framför allt kärlek och på så sätt bekräfta att ingenting är omöjligt!

Gör som Lazze, make a good difference, genom att ladda ner låten på; http://itunes.apple.com/se/album/calling-out-feat-apollo-drive-single/id351160512

eller på; http://www.callingout.se/

 

xox - luv


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0