She´s a dude ..

.. She don't love!

Det finns alltid något i vägen för kärleken, vilket är verkligheten! Verkligheten tillåter inte ett evigt liv i drömmarnas värld. Kärlek är en typ av etikett med bäst före datum . . . är det inte så? Ingenting varar för evigt, du är inte för evig, så man kanske ska njuta av det tillfälliga lilla ögonblick i livet man får såkallat taste love.

Nog om love, jag vill ha en storslagen visit i drömmarnas värld nu!

Jag har just sett 500 days of summer, den var so like luvdrug style, rekommenderas varmt kära läsare. Kille möter tjej, kille blir förälskad. Tjej blir inte det. Det är ingen "vanlig" kärlekshistoria, det är mer en annorlunda kärlekshistoria, liksom en b e r g o c h d a l b a n a som inte riktigt följer det "vanliga" mönstet.
Att kille möter tjej, kille blir förälskad. Tjej blir det inte, säger väl allt?

 

B y  t h e  w a y .. finns en sak jag inte kan få nog av, och nu är den hemklickad, rosa och fin! Nu har jag en till varje årstid, eeeehh?

 

 

xox - luvdrug


I beat my wife!

It's like answers before questions! Jag ser inte problemet, jag ser lösningen före problemet, och ja, I LOVE MYSELF.




xox - in my head

The sky’s the limit

Tänk om jag hade en man som kunde sjunga för mig på kvällarna, eller nej, sjunga och spela något instrument, ännu bättre ju? Nepp, istället får jag nöja mig med mr. JD, mannen av männen enligt min BFF, som typ dog när hon hörde låten av låtarna med mr. JD, och även jag dog, men inte för honom utan för hans låtar, kan inte sluta lyssna..

B y  t h e  w a y . . . Akon har alltid varit den där mannen av männen för mig, hans röst och hans love bull har tagit mig till andra världar ibland, hahaha! Sjukt..

The sky's the limit .. men idag gjorde en annan man min dag, maaaaaaaaaaaan, my day was like hälliwüüüd today because of you ;)

JAG TRIVS ..



xox - your luv

Julafton varje dag! Jag, Jason Derulo och hans nya album ikväll!

Jag har just fått Jason Derulo's nya album!


Jason Derülo by Jason Derülo



1. Whatcha Say
2. Ridin' Solo
3. In My Head
4. The Sky's The Limit
5. What If
6. Love Hangover
7. Fallen
8. Blind
9. Encore
10. Queen of Hearts



Tackar en speciell RedJoy för det här albumet!

Julafton varje dag!

xox - luv

Looking at life through a loaded gun, take your best shot, aim it at the ..

Just idag önskar jag inget hellre än att jag äger en dosa som kan spola tillbaka tiden, jag vet, det låter jäkligt depressed, jag har det förjävla bra i mitt liv, och det kan vara en anledning till att det kommer såna här dagar. Jag har fått allting i mitt liv ända sedan jag föddes som är för snart 20 år sedan, allting som mitt finger pekat på, och jag menar det, allt! Men jag har aldrig lyckats se hur världen egentligen är förän nu, nu då man kommer till en ålder som kräver att man måste öppna upp sina ögon för vad världen egentligen består av, och jag har aldrig förstått hur svår den resan är förän nu heller .. Vad gör man?
xox - luv

Cause I just set them up ..

.. up to knock them down

I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out, now
L-O-V-E's just another word I never learned to pronounce.





xox - luvluv

▄█▀ █▬█ █ ▀█▀

Jag tror äntligen att de förbannade vädergudarna har lyssant på oss! Kikade in på aftonbladet alldeles nyss och för första gånger på flera månader så står det inte att det kommer komma mer snö, utan det står att det kommer bli varmare! Äntligen! Men alltind har en mörk och dold sida, right? Det är ju hur jäkla mycket snö som helst ute, det kommer ta en evighet tills allt smälter och det blir helt torrt på marken, cikra i maj kanske?

http://www.aftonbladet.se/vader/article6667604.ab

xox - luvdrug

VAD I HELVETE?!

Det pågick en het diskussion om allting mellan killar och tjejer aka himmel och helvete vilket identifieras som en bergochdalbana enligt mig, vi pratade om kärlek, om ni inte redan listat ut det. En vän som har varit singel hela livet, vet ändå vad han vill ha och har inga höga krav eller villkor alls, tacka gode gud för singellivet i vissa sammanhang, men trots det undrar han vad problemet med att hitta den rätta är.
Vi var som varandras bollplank, jag sa en sak, han sa en annan, jag sa si, han sa så, ni kan ju förstå, en tjej och en kille i en djup diskussion om saker och ting jag aldrig trodde killar kunde prata om, eller ens vilja prata om. Alla är olika, tack the up there för även det!
Men, en sak slog mig, och han tog ledningen med ett - noll.

Jag är tjej och jag kan det här, om jag träffar en person som jag får upp mitt intresse för så vill jag gärna inte gå för fort fram, jag vill hellre hålla mig i bakgrunden men samtidigt vara i centrum, för när man blir förälskad så är fjärilarna i magen som vildast. Men samtidigt som det pirrar så där skönt i magen så fort man tänker på personen så är det även lite läskigt på något sätt, man tappar kontrollen, man vet inte hur långt man vågar gå, man vet inte om man vågar gå längre än vad man redan har gjort och så vidare, man är rädd för att förlora det bästa man har för "tillfället", man är rädd för att förlora personen som får magen att pirra. Jag börjar tänka och lyssna på mina röster i mitt huvud mer än vad jag lyssnar på min magkänsla, tänk om jag förstör det vi har just nu genom att ta "oss" till en högre nivå, förstöra det vi "har" då det visar sig att han inte ville ta "oss" till en högre nivå. Då är det kört! Istället låter jag det vi "har" bara vara som det är och jag fortsätter "leka" svårfångad trots att jag egentligen är hur förälskad som helst. För skulle jag vilja ta "oss" till en högre nivå och det visar sig att han inte ville så är det ju ja som blir en all star loser, inte han, han kanske skrattar? Eller vad är det killar gör vid sådana här tillfällen?

Då kommer min vän in i bilden och frågar mig varför det ska vara killens uppgift att ta det initiativet, alltså att ta det som man "har" till en högre nivå. Och just där slog det mig, det är ju sant, varför ska man lägga det ansvaret på killen för? Är det för att man är rädd för att bli sårad? Varför är jag så egoistisk? Båda blir ju sårade! Ingen tar initiativet att ta det man "har" till en annan nivå och poff så slutar det helt plötsligt "där", ingen av oss fick vad man önskade och ville ha. Och en sak till slog mig då han sa om en tjej inte kan ta initiativ i början på något som skulle kunna bli ett förhållande, så kanske hon inte kan ta initiativ när man väl har ett förhållande, och vem vill ha en sån tjej?

Jag hoppas att min vän vinner det mest underbara hjärtat som existerar!

Time to s t e p  u p . . ,



xox - same but different luv


Snö?

Det var som självaste fan! Det räcker nu, jag gråter inombords, har redan lyckats göra två inlägg om det här jäkla vädret som inte förtjänar något annat än en stor kastrull kokande vatten! Smält, snälla, smält!

Jag mår inte direkt bättre av att se SNÖ, SNÖ, eller SNÖ på förstasidan på aftonbladet varje dag, det räcker nu! Kan inte alla bara gå ut och hälla varmt vatten på snön? Sen kan vi ju åka skridskor till varandra istället!

Kom och ta mig lååååångt härifrån!

från, ehm, trumvrivel; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6659935.ab det var väl ovanligt, eller?



xox - luv

Visste du ..

att jag vill – bekämpa världens svält och fattigdom
att jag har – en idé
att min senaste kyss – var oslagbar
att jag lyssnar mycket på – min magkänsla
att jag funderar på – att ständigt göra saker och ting från det sämre till det bättre
att jag pratar – när jag känner för att prata
att jag inte gillar – människor som bryr sig för mycket om vad andra tycker och tänker
att min första riktiga kyss – inte är ihågkomlig
att jag avskyr när folk snackar – om saker och ting som de vet för lite om
att kärlek är – en bergochdalbana
att jag gillar – för mycket
att jag alltid kommer att – bry mig mer om andra än mig själv
att jag är förälskad i – dig
att sist jag grät var –  till en film
att min mobiltelefon är – är en designer-telefon
att när jag vaknar på morgonen – tittar jag alltid på klockan
att innan jag går och lägger mig – tittar jag alltid på tv
att idag har jag – gjort skillnad
att jag just nu tänker på – mina framtidsplaner
att i kväll ska jag – se 500 days of summer
att i morgon kommer jag – njuta av ännu en underbar dag
att jag hoppas – att mina planer går i som planerat
att jag verkligen vill – avsluta denna "visste du att .."

 

Är det okej att ha en hemlig blogg? En blogg som inte ens läses utav dig allra bästa BFF? Det finns en person i hela världen som vet att jag äger den här bloggen och att det här är jag och mina ord. Just den här personen har en samma nivå i tänkandet som jag, vilket är speak your mind, han förstår vad på riktigt och vad på låtsas betyder!


Hur normalt är det här egentligen?

 

xox - luv


Det här är storslaget!

WihoOooooOoo !!!

Det drar ihop sig till förändringar i kulisserna, och det kan bero på att mäktiga typer drar i trådar som jag bara dunkelt anar. Jag kommer få fullt upp idag, inte minst med kommunikation. Jag har gjort något som inte många idag skulle våga, jag har tagit en risk, jag har fattat ett beslut, jag har vågat. Jag är f r i !

Mitt inre fantasiliv spelar en betydande roll, särskilt i fråga om kärlek. Det bor en stark längtan efter något stort och inspirerande inom mig, och jag känner ett behov av att komma bort från ekorrhjulet.

Baby, I'll promise you to be your lil' lady, jag kommer städa, diska, laga mat och ge dig allt du någonsin behöver, kräver och så vidare, baby, jag är fantastisk :)



xox - luvdrug of your life

I'm addicted

Jag är beroende, kan inte sluta, vill inte sluta, kommer aldrig någonsin att sluta.

Det må vara det bästa som någonsin framställts i världshistorien, det är!



I'm addicted and chocolate is my drug!

xox - luvdrug

För i helvete..

Vad är det här, ännu mer snö? Det kommer ännu mer snö, vart ifrån egentligen? Hur f a n får det plats med så jävla mycket snö där uppe? Snälla, vädergudarna, följ mitt råd och d r a  å t  h e l v e t e !

http://aftonbladet.se/vader/article6650961.ab

Det kommer snart se ut såhär, om det inte gör det redan? Jag undrar om jag ska designa den nya globen, istället för allt det gröna som kännetecknar land och det blå som kännetecknar hav så ska det gröna få bli vitt och det blå bli ljusblått..


xox - L

Om bara jorden kunde sluta snurra..

Så skulle jag ta första bästa tillfällle och hoppa av!

Allt som har med väder att göra just nu kan ta och dra så långt härifrån som möjligt! Sverige består just nu av hurjävlamycket snö som helst och för att inte glömma; KAOS!

Åk till varmare breddgrader då? Nej, det går inte för det är stopp i all trafik som kan ta dig från ett ställe till ett annat.

Titta ut genom fönstret, allt du ser kan inte förknippas med något annat än KAOS, snälla vädergudarna, DET RÄCKER NU!

SL är dåliga - men SJ ännu sämre, du kan inte ens ta dig hemifrån, KAOS, det räckte med att gå in på aftonbladet.se och allt man ser är KAOS, KAOS och KAOS..

Det här är en tillfällig undergång av 2010, allt går under just nu! Det är förbannat, vädergudarna har satt sprätt på Sverige, och på ett sätt får detta mig att vilja åka någonstans ännu mer, tanken på att jag inte kan får mig att vilja trotsa allt som har med det här vädret att göra, trotsa de förbannade vädergudarna!

Det pågår hysteri http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/lenamellin/article6653285.ab

xox - luvluv

Would you?

I would love to lovedrug you .. would y o u ?


xox - addicted

KingQueen, where you at?

Jag kommer endast åt låten via http://www.kingqueen.me

KingQueen - U Make Me (LoL)

Next .. LA-LA Land

Jag är som en liten flicka och det här är mitt nya Spice Girls band, me goes bananas! Ni minns väl när ni hade Spice pinglorna som stora favoriter, ni var som besatta, ni var små och såg upp till era idoler som ni aldrig någonsin kommer att glömma än idag? Det här kommer att ha minst lika stort inflytande (om inte större) på oss, it's 2010 baby, och jag lovar, om en hurjävlalång framtid som helst, då när jag har barnbarn, så kommer jag aldrig spela Spice Girls för dem när de frågar; mormor vad lyssnade du på när du var ung? Jag kommer spela Sabrina "KingQueen" Petrini för dem!



BAM - Brash Accord Music , ni är mina gudar


xox - your luvluv

Drop the world

Ordagrannt, det knullar i mina öron, kan inte sluta lyssna, det går inte .. Ord behövs inte, deras räcker! Enjoy!

xox - whatever you like


We're all part of the same sick little game

I'm wasting my days, I throw them away, Losing it all on these sick little games.
If I play my cards right, I could make the big time.

 

All star loser

xox - your luvdrug, same but different


No shit, Sherlock!

I don't need to ever exchange, I don't need to ever replace?

.. tonight! M to the Y to the S, släng dig i väggen, jag fick nog av dig igår kväll, så ikväll ska vi skaka rumpa, dricka rosa drinkar och göra staden osäker! All in!

B y T h e W a y .. idag har jag krigat, underbara och älskade lördag!






xox - your luvdrug, another one

Everyday is a holiday

Fredag, M to the Y to the S, MYS, kunde inte blivit en lugnare fredag, god middag med gott sällskap!

Friday i'm in love!

Saturday, now what? Jag var laddad inför thaiboxning, på riktigt, men nu ser det ut att bli box på tv!

Förbannade snöstorm som hindrar allting på fyra hjul plus en lång resa!

By the way, iPod-dildo? Är lika fascinerad av denna skapelse idag som när jag såg den första gången, men jag äger inte någon iPod-dildo och jag känner ingen som gör det heller, men jag skulle absolut inte tacka nej! Underbart ju?

“OhMiBod iPod Vibrator combines music and pleasure to create the ultimate acsexsory™ to your iPod.“







xox - your luvdrug

KingQueen - LUV DRUG

KingQueen - Luv Drug


Hörde jag Luv Drug?

This is a girl, from another planet, outta this world.

This is the beginning of a brand new chapter, this will make history! This is real, this is music!

Every new beginning comes from some other beginning's end, and this is something new and something better!

No i'm not a fucking poet, i'll never be a famous writer, i am just a girl, all i need is a guiding hand, and this will be mine.

Det här är överträffande, det är inte bra, det är allt annat som överträffar ordet bra, vilket betyder att det är väldigt svårt att med ord tala om hur överträffande bra det här är!

Det liknar inte något annat, det här är ett nyskapande som kommer få allt annat att vilja likna denna underbara KingQueen.

Det går inte att jämföras med något, då det överträffar allt annat.

Nu ska inte poeten skriva så mycket mer, lyssna och avgör själva så kommer ni förstå vad jag menar!



xox - another luvdrug


Outta this world

Jason Derülo - Outta This World

xox - your luvdrug


I'll keep you my dirty little secret

Would you be my dirty little secret?

Du är som en julklapp på julafton och jag är det där lilla barnet som ska öppna den där julklappen, det finns inget bättre ögonblick! Jag vill att denna speciella julafton ska vara i 365 dagar och tio dagar i veckan! Would you?



xox - your luvdrug


Tre dagar senare ..

A

taste

of

valentine’s

day



Is

it

true?

It’s true! I tasted it, så kallade ”valentine’s day”, eller ”alla hjärtans dag”, men vad jag fortfarande inte förstår med ”alla hjärtans dag”, what’s the point? Krävs det en dag på ett helt år att visa kärlek till sina nära och kära? Ger man mer kärlek den 14 februari? Har kärleken mer betydelse just den dagen? Hur som helst, jag fick kärlek, lika mycket kärlek dagen innan samt dagen efter valentine’s day! Och det var bara tillfälligt, haphazard and temporary, but I liked it! Jag brukar förbjuda mig själv till att falla för någon, eller rättare sagt tillåta mig to have a crush on someone, men det går fort och det är svårt att följa de regler som jag själv skapar för mig själv, till exempel; don’t fall in love and don’t fall for someone, now what? Jag lyckas alltid bryta min gyllene regel, tack vare en amazing person.

By the way, jag har dumpat min förra blogg, trots alla som älskade och hatade den! Enjoy!



xox - your luvdrug

Paris Hilton loves la coka nostra and so does Kate Moss!

”When inspiration does not come to me, I go halfway to meet it.”

 

Jag drömmer i form av bergochdalbanor, up and down. Drömmen vill en sak, jag vill en annan!

 

Jag har fått fjärilar i magen, fjärilar som med tiden säkerligen kommer att förändras till onda sådana.

 

Jag vill vara en jumper, ni vet, en sådan som kan teleportera sig vart man vill när man vill.

 

Jag vill ha en sådan dosa som Adam Sandler har i filmen ”Click”, jag vill kunna spola tillbaka och spola fram när jag vill.

 

Jag vill ha honom. Kanske, kanske inte? Jag ska leta upp en smörblomma som får avgöra det!

 

Jag vill vara under solsken, på en varm strand.

 

Jag vill ha en tanke, en tanke som varar idag, imorgon och föralltid, men just den tanken vill jag vara hundra procent säker på innan jag agerar.

 

 

xox - your luvdrug


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0